Nieuws uit Overpelt

Overpelt
Overpelt

Nieuws uit Overpelt

Te snel

17/06/18 18:10 - Op de Napoleonweg in Overpelt heeft de politie een bestuurder geflitst die de snelheidslimiet met 64 km/u overschreed. Die overtreder moet voor de politierechter komen.

VIDEO. Openluchttentoonstelling in Overpelt over inwoners tijdens WO I

14/06/18 19:34 - In Overpelt wordt zondag het erfgoedproject ‘Ogen-blik’ geopend in de pastorietuin. Niet minder dan 650 foto’s van Overpeltenaren uit Wereldoorlog I worden hier tot eind september tentoongesteld. De gemeente Overpelt en het Genootschap voor geschiedenis en volkenkunde werkten samen om deze unieke collectie foto’s te verwerken in een mooie openluchttentoonstelling.

VIDEO. Overpeltenaar gaat WK-wedstrijden volgen in Rusland

14/06/18 19:34 - Michael Vandersteen trekt zaterdag naar Rusland. 200 supporters neemt hij mee, waarvan ruim 120 Limburgers. Ze zijn de grootste delegatie uit onze provincie die de Rode Duivels gaan steunen op het wereldkampioenschap voetbal dat vanavond begint. Ze staan klaar voor een groot avontuur, en ze hebben er zin. Ze vertrekken zaterdag en blijven in het beste geval een maand, tot de finale.

Na zware bedrijfsbrand: “30 Jaar ervaring in paar uur weg”

13/06/18 02:57 - Tot maandag middernacht hebben de bluswerken geduurd op het Overpeltse industrieterrein aan de loods van André Wagenbouw Balen N.V. Die vatte ’s avonds vuur en brandde volledig uit.

Zware brand legt bedrijf helemaal in de as

12/06/18 02:57 - Bij de Overpeltse firma André Wagenbouw Balen N.V. is gisteren rond 19.30 uur een zware brand uitgebroken. De zwarte rook was te zien tot in Peer en Lommel.

Bruno onderhandelt met Sevens over overname

12/06/18 02:57 - De Group Bruno onderhandelt met de Overpeltse brandstofleverancier Sevens voor de overname van het tankstation op de hoek van de Astridlaan en de Ringlaan. De groep wil ook de mazoutleveringen aan huis overnemen, stelt Giuliano Bruno, die bevestigt dat een voorakkoord is getekend.

Zware brand op industrieterrein in Overpelt: “Sluit ramen en deuren”

11/06/18 21:19 - Bij het bedrijf André Wagenbouw aan het industrieterrein in Overpelt is maandagavond een hevige brand uitgebroken, die met een zware rookontwikkeling gepaard gaat. Mensen in de nabije omgeving van het bedrijf aan de Haltstraat en bewoners van Lommel en Hechtel-Eksel krijgen de raad om voorlopig ramen en deuren gesloten te houden. De gemeente Overpelt verspreidde maandagavond die voorzorgsmaatregel.

VIDEO. Vzw Palliovik uit Overpelt zamelt al 20 jaar geld in voor thuiszorg voor zieke kinderen

10/06/18 20:03 - Elk kind heeft het recht om thuis te sterven. Onder deze visie bestaat vzw Palliovik uit Overpelt al 20 jaar. Ze zijn een vereniging die geld inzamelt voor de palliatieve zorg van kinderen die levensbedreigend ziek zijn. Om hun 20ste verjaardag te vieren, organiseerden ze een grote benefietactie op het marktplein in Overpelt. 

300 fietsers de weg op voor benefiethappening 20 jaar Palliovik in Overpelt

10/06/18 13:48 - Om de 20ste verjaardag in de kijker te zetten organiseert Palliovik vandaag een grote benefiethappening. Rond de klok van negen begon die en klikte een peloton van 300 wielertoeristen - geëscorteerd door politie en motards en opgedeeld in twee groepen - zich in de pedalen voor de fietstocht Overpelt-Leuven-Overpelt. Tussen 17 en 18 uur worden de fietsers terug verwacht op het marktplein van Overpelt. Daar is een grootse ontvangst voorzien.

Portefeuille gestolen in ziekenhuis

07/06/18 19:32 - In het ziekenhuis is woensdag op een kamer een portefeuille gestolen toen de patiënt even weg was. De politie werd op de hoogte gebracht. (mm)

Zelf nieuws uit Overpelt?
Deel ervaringen over OverpeltOverpelt

„ Op woonplaatsen.be vindt u alle informatie over uw gemeente. Ook over Overpelt! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken